Strategisk vagtskifte i Ocean Team Scandinavia A/S


Pr. 1.oktober, 2016, valgte Direktør for Ocean Team Group, Jens Peder Thomsen, at videregive sit store ansvar for gruppens danske afdeling, Ocean Team Scandinavia, til afdelingens meget dygtige ingeniør Espen Kähler Amundsen.

Den strategiske mission for at få mere tid til produkt, service og forretnings udvikling for hele Ocean Team Group, mens der samtidig skabes mere synlig ledelse for de ansatte i Scandinavia, har længe været undervejs, og nu er den blevet realitet.

 

"Ifølge Ocean Team Groups strategi plan ”Constant Care” vil koncernen de næste års tid udvides med yderligere 5 nye markeder, hvilket uden tvivl vil influere målsætningen om, at udvikling på ingen måde må være på bekostning af vore eksisterende kunder. Derfor er det vigtig, at jeg videregiver stafetten for at koncentrere mig om fremtiden for gruppens og teknologiernes udvikling, mens Espen tager sig af kunde- og personale pleje samt udvikling for Scandinavia, ” siger Jens Peder Thomsen.

…og fortsætter: Selvom vi servicerer flere brancher, så forudsætter olie branchens pt lave aktivitetsniveau, at vi hver især ifører os flere kasketter. Espen vil derfor fortsat have en finger med i spillet som udviklende ingeniør og derved stadig være primær kontakt for vor SCCO2 løsninger”.


 

Espen Kähler Amundsen ny Direktør i OTS

Espen er født i Haugesund, Norge, men voksede op i både Øst landet og Vest landet. Han flyttede første gang til Danmark med sin familie i 1989, men returnerede til Norge i 2002, hvor han opbyggede selvstændig virksomhed inden for byggebranchen med 20 ansatte indtil året 2010. Nu er han bosiddende i Haderslevs Norske koloni.

Oprindeligt er Espen uddannet automekaniker og produktions teknolog, men da han udspringer af en familie, hvor størstedelen har sin dagligdag i den Norske offshore branche, har han altid haft en naturlig tilgang til samme fag. For ikke så længe siden kunne han kalde sig for Maskiningeniør, en betegnelse, som han for tiden er ved at toppe med en mini MBA som diplomleder. Han skal fremover sørge for den daglige drift af et forventningsfuldt team af dygtige medarbejdere.


Jeg er klar til at tage i mod denne mulighed for at bevise mit værd og vil gerne takke bestyrelsen i Ocean Team for at give mig chancen. På trods af modgang i oliebranchen, tror jeg på en lys fremtid, især med de innovative teknologier og projekter, vi er ved at implementere.

Jeg tror på, at ved at lytte til både kunder og medarbejdere og ved en mere synlig tilgang til arbejdspladsen i dagligdagen, kan vi sammen koncentrere os om løsninger og muligheder fremfor problemer. Jeg glæder mig til en hverdag med massere af spændende udfordring, innovation og Constant Care.

Espen Kähler Amundsen, Direktør for Ocean Team Scandinavia A/S


Espen har stadig ansvaret for vores superkritisk CO2 flushing teknologi og er godt i gang med implementering af denne såvel som andre innovative service løsninger på velkendte og på nye markeder.

Ocean Team byder Espen velkommen i den nye stol